Over Ons

amersicalAmersical is een Amersfoortse Muziektheatergroep.
Iedereen, vanaf alle instapniveaus, krijgt de kans zich – onder een professionele begeleiding – (verder) te ontwikkelen in spel, dans en muziek. We vragen vooral een fijne dosis enthousiasme en inzet van onze leden.
Leden geven zelf vorm aan alle aspecten van de productie. Zo maken wij met elkaar het decor, de kleding en zetten ons actief in betreffende sponsoring.
Naast onze 4 voorstellingen in theater De Lieve Vrouw, spelen we elk jaar een extra voorstelling voor de bewoners van Sherpa. Sherpa is een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Daarnaast zetten we ons actief in om een aangepaste versie van onze voorstelling te spelen op locaties voor de doelgroepen die zelf het theater niet kunnen bezoeken.

Lijkt het jou leuk om mee te spelen of wil je je op een andere manier inzetten voor Amersical? Ben je ouder dan 20 jaar? mail dan naar info@amersical.nl

 

Onze Coaches

De creatieve leiding van Amersical ligt in handen van regisseur/choreograaf  Susannah Iseger   en zangcoach Hedwig van Rossum

suhed 3

 


Het bestuur

De vereniging wordt aangestuurd door een bestuur, bestaande uit:
Juliette Fanoy
Do Iseger-Broer
Monique Hoogkamer