Amersical is opzoek naar sponsoren om dit jaar weer een mooie voorstelling neer te kunnen zetten. Er zijn verschillende manieren om ons te sponsoren. Geïnteresseerd? Neem contact op via sponsoring@amersical.nl.

Heeft u een ander voorstel/idee om ons te sponsoren? Wij horen het graag van u!

Reclame tijdens de voorstelling
De voorstelling ‘Fier’ biedt de mogelijkheid om tijdens de voorstelling reclame te maken. Dit kan in de vorm van een ‘live’ reclame te laten uitspelen door onze cast op het podium. De naam van uw bedrijf of vereniging kan genoemd worden of in het decor verwerkt worden. Hiervoor is beperkt plek in de voorstelling, dus wees er snel bij! Daarnaast ontvangt u 2 vrijkaarten voor onze voorstelling.
(€ 450,- voor 3 voorstellingen)

Logovermelding
We kunnen het logo en uw bedrijfsnaam vermelden op de website, poster en flyer. Daarnaast zullen we een post (filmpje of foto) plaatsen op onze sociale media kanalen waarin we uw bedrijf of organisatie vermelden, dat u uiteraard verder mag verspreiden. Daarnaast ontvangt u 2 vrijkaarten voor onze voorstelling
(€ 150,-)

Naamsvermelding
Wij plaatsen de naam van uw bedrijf/organisatie op onze website en maken een post (filmpje of foto) voor onze sociale media kanalen, deze mag u uiteraard verder verspreiden. Plus u ontvangt 2 vrijkaarten voor onze voorstelling.
(€ 125,-)

Stoelsponsoring
Op welke gesponsorde theaterstoel wordt vermeldt: ‘deze stoel wordt gesponsord door: *uw bedrijfsnaam*. U kunt een hele rij stoelen sponsoren voor € 75,- per rij (bestaande uit 10 stoelen). Het is ook mogelijk om uw eigen flyers op deze stoelen te laten leggen.
(€ 10,- per stoel, € 75,- per rij)

Doneer een kaartje
Bij deze optie geven wij, namens u, een kaartje weg aan iemand die heel graag naar het theater wil komen maar dit zelf niet kan betalen. In overleg met u plaatsen we hier een berichtje van op onze sociale media.
(€ 20,- per kaartje)

Sponsorpakket op maat
U kunt ons uiteraard ook laten weten met welk bedrag u ons wilt sponsoren, op basis waarvan wij vervolgens een sponsorpakket op maat maken. Bijvoorbeeld een leuke combinatie van een aantal mogelijkheden! Ook is het mogelijk dat wij een aangepast voorstelling voor u maken en deze op locatie komen opvoeren!

Sponsoring in natura
– stoffen voor kleding
– grimeerspullen
– decorstukken (hout, stellages, attributen)
– etc.

Meer informatie? Neemt u contact op via sponsoring@amersical.nl

Wij hopen van u te horen!

Laagdrempelige en gratis sponsoring voor iedereen!

Bestel jij wel eens producten of maaltijden online? Je zou ons een groot plezier doen als je dit via onderstaande link doet. Zo gaat het commissiedeel (een x bedrag per bestelling) van het door jou bestelde item naar Amersical.