Wat fijn dat je Vriend van Amersical wilt worden! Vul hiervoor onderstaand formulier in, je kunt je bijdrage aan Amersical dan direct via iDEAL overmaken. Nog vragen? Lees de pagina over het waarom of neem gerust even contact op.

 

Vriendendonatie

Je doneert direct bovenstaand bedrag en machtigt daarnaast Amersical om aan het begin van elk seizoen (september/oktober) dit bedrag opnieuw af te schrijven. Voorafgaand aan deze incasso wordt een herinneringsmail verstuurd. De machtiging kan op elk moment via e-mail ingetrokken worden.

Kaarten voor de voorstelling "Léon"

Door hier kaarten te reserveren, betaal je € 5 extra per kaart, die ten goede komt aan de vereniging. De kaartjes liggen voorafgaand aan de voorstelling klaar bij de loterijtafel in het theater.

Extra's bij de voorstelling

Met deze extra's kun je de vereniging op een leuke manier nog een beetje steunen. Deze extra’s kunnen worden afgehaald bij de loterijtafel in het theater.

Tijdens elke voorstelling is er een loterij met leuke kleine prijzen. Lootjes die je hier bestelt, liggen voorafgaand aan de voorstelling bij de loterijtafel in het theater klaar (waar je natuurlijk ook contant lootjes kunt kopen). De trekking vindt plaats tijdens de pauze.

Persoonlijke gegevens

Je e-mailadres wordt gebruikt voor een bevestiging van dit formulier, het aankondigen van incasso's en andere belangrijke zaken omtrent de Vriendschap. Je e-mailadres wordt niet met derden gedeeld.

Overzicht