Draag jij Amersical een warm hart toe?

Word dan Vriend van Amersical en steun ons financieel bij het maken van onze jaarlijkse productie.

Word nu vriend!

Bij een productie komen natuurlijk veel kosten kijken. Uiteraard zijn er de voor de hand liggende kosten zoals de kosten voor de repetities en voorstellingen (bijvoorbeeld de vergoeding van de regisseur en zangcoach, de huur van de repetitieruimte en theater en kosten voor kostuums, grime en het inhuren van techniek), maar er zijn ook de minder zichtbare kosten zoals bijvoorbeeld de huur van de opslag die nodig is voor ons decor, de huur van de ruimte waar we het decor maken en de kosten die we maken om ons vereniging te mogen noemen.

Onze leden dekken met hun contributie een groot deel van deze kosten. Andere inkomsten komen uit sponsoring en fondsen. Helaas is dat niet elk jaar helemaal toereikend, en daarom doen we een beroep op jou.

Wil jij volgend jaar nog een keer komen genieten van een voorstelling? Word dan Vriend van Amersical en steun ons financieel. Je kunt kiezen voor een eenmalige of jaarlijkse donatie. Daarnaast kun je direct je toegangskaarten kopen en kun je kiezen uit leuke extra’s. Je bijdrage betaal je makkelijk via iDEAL. Vul dit formulier in en je bent direct Vriend.

Wil je Amersical met je bedrijf sponsoren? Kijk dan op de sponsorpagina voor de mogelijkheden.

Benieuwd hoeveel mensen er al vriend zijn geworden? Bekijk dan dit overzicht.