Als afsluiting van het theaterseizoen 2013-2014 vond afgelopen zaterdag traditiegetrouw de algemene ledenvergadering met aansluitend een barbecue plaats.
Dit jaar stond de avond in het teken van het afscheid van onze voorzitter Brigitte, die na 13 jaar actief lid te zijn geweest Amersical gaat verlaten. Dit afscheid was voor haar echter een complete verassing, we hadden het goed geheim gehouden. Twee van de oprichters van Amersical, Frank en Boudewijn, kwamen na de algemene ledenvergadering langs om Brigitte erelid te benoemen van de vereniging. Ze bedankten haar voor haar jarenlange inzet, betrokkenheid en trouw. Daar zijn wij haar als vereniging ook erg dankbaar voor!
Na deze eervolle benoeming zongen wij onze voorzitter toe met een door ons zelf samengesteld lied. Vervolgens hebben we haar verblijdt met een fotoboek met daarin foto’s van vele van haar mooie theatermomenten bij Amersical door de jaren heen.
Na deze bijzondere happening begon de barbecue en hebben we lekker gegeten en gedronken met een hoop gezelligheid. Ook het weer hadden we mee, de zon heeft zich nog geregeld laten zien. Toen het in de avond wat kouder werd, hebben we de vuurkorf aangestoken en konden we nog een tijd buiten zitten met heerlijke marshmallows. We eindigden de avond met een spelletje weerwolven en daarmee was er helaas een einde gekomen aan een geslaagde afsluiting van een mooi theaterseizoen!

Tot volgend jaar!barbecue-party