Op zaterdag 12 en zondag 13 mei speelt Amersical drie keer de musical Vlucht in Theater De Kamers. De musical gaat over gestrande reizigers op een luchthaven. De voorstellingen beginnen zaterdag om 15.00 en 20.30 uur en zondag om 15.00 uur. De toegang bedraagt 12,50 euro. Kaarten zijn te koop via www.dekamers.nl.

Niets is wat het lijkt
Vlucht is een stuk dat in opdracht van Amersical door regisseur Susannah Iseger is geschreven. De musical gaat over gestrande reizigers op een luchthaven. Er gebeuren enge en bizarre dingen op deze luchthaven. Wie van de reizigers haalt uiteindelijk zijn vlucht en wie moet er weer terug naar huis? vLucht is een voorstelling voor jong en oud, vol drama, humor en romantiek. De kans is groot dat u de zaal verlaat en denkt: Zie je wel, niets is wat het lijkt…”

Mensen met lef
Amersical is het resultaat van een droom. Een droom van mensen met lef, die het initiatief durven nemen om hun droom uit te laten komen. De droom om op de planken te staan. Niet als een grote, wereldberoemde ster, maar als een amateur in de ware zin van het woord: een liefhebber. Gewone mensen, die hard durven werken om iets goeds te bereiken. Mensen zoals jij en ik. Niet meer. Niet minder. Amersical geeft jaarlijks een voorstelling voor de Amersfoortse gemeenschap en streeft daarbij naar een kwalitatief hoogwaardig, maar wel laagdrempelig cultureel product.

Datum: zaterdag 12 en zondag 13 mei
Locatie: De Kamers, Wezeperberg 1, Amersfoort
Aanvang: za. 15.00 en 20.30 uur en zo. 15.00 uur
Toegang: 12,50 euro
Meer informatie en bestellen: www.dekamers.nl, info@dekamers.nl, 033-2012343