De spanning was op het plein van de repetitielocatie te voelen, het zweet droop van de handjes. Het was eindelijk maandag 7 oktober, tijd voor de…..AUDITIES!
De regisseur en zangcoach waren er klaar voor, de crew wachtte vol spanning op wat ze te zien gingen krijgen. Maar hoe was het gesteld met de aankomende sterren?
Met gespannen koppies werd bekend gemaakt wie wanneer zijn auditie had. Iedereen had een monoloog uitgekozen die op eigen wijze werd uitgevoerd. Na kritische blikken van de regisseur werd de monoloog nog een keer gedaan met een extra opdracht zoals doe de monoloog als een gangster, een dronken persoon of wees een huurmoordenaar. Ook werd er een zangauditie gedaan, iedereen kon zelf een lied kiezen. De zangcoach wilde dit dan ook nog even op een andere manier zien, zo werd een situatie op het festival Lowlands na gedaan, maar ook moest er iemand knikkerend als een kind een prachtig nummer zingen. Sommige willen aankomend seizoen graag dansen in het stuk, Brenda, Dennis en Larissa deden daarom ook nog een dansauditie. Deze talenten zullen jullie dan ook dansend, zingend en spelend zien in #Contact@vertentie in mei!
De crew was erg te spreken over iedereen, er werden mooie monologen getoond, goede stemmen waren te horen en lenige benen gingen de lucht in. Onze conclusie, en ook zeker die van de spelers, regisseur en zangcoach: het wordt weer een talentvol, mooi, leuk en gezellig seizoen!

Maandag 14 oktober werd de rolverdeling bekend gemaakt. Een tijdje voor de audities kon iedereen aangegeven wat voor soort rol zij wilde gaan spelen. Kies je voor het lieve onschuldige meisje, de stoere vent, of juist iemand met een diep geheim? En wil je misschien een solo zingen? De regisseur en zangcoach hebben dit geïnventariseerd en aan de hand daarvan werd er een rolverdeling gemaakt. Vele tevreden gezichten waren er op deze tweede spannende maandag van het seizoen. Vanaf nu kan er dan echt gewerkt worden aan #Contact@vertentie!

Mocht je geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen tijdens dit seizoen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Amersical (deze zal 3 keer in het seizoen verschijnen). Aanmelden is mogelijk via: nieuwsbrief@amersical.nl
Geef hierbij je naam en e-mailadres door en dan ontvang je rond december de eerste nieuwsbrief!

Rolverdeling #Contact@vertentie:
Brenda – Cock
Brigitte – Natas
Dorien – Zaïda
Eva – Babbe
Femke – Kaatje
Ivo – Huismeester Frits
Jessie – Vanity
Judith – Daniesha
Lonneke – Lenny
Matthijs – Koekie
Monique – Bregt
Pieter – Sylvester
René – Walter
Serge – Fred (ex Lara)
Yuta – Lara

Naam

Personage(s)

Zang (onder voorbehoud)

 

 

 

Brenda

Cock

Internet Is For Porn

Jessie

Vanity

Solofragment in Smile

Eva

Babbe

Solofragment in Dingen Waar Ik Zo Van Hou

Femke

Kaatje

Solofragment in Dingen Waar Ik Zo Van Hou

Solofragment in Smile

René

Walter

Louder than words (man 2)

Die Zomernacht

Alwin

Boas (zoon Walter en Natas)

I’m Yours (met achtergrondzangers)

Dorien

Zaïda

Solofragment Unfriend You (vrouw 3)

Yuta

Lara

 

Brigitte

Natas

Unfriend You  (vrouw 1)

Ik ken hem te goed

Judith

Daniesha

Gravity

Monique

Bregt

Unfriend You (vrouw 2)

Internet Is For Porn (lead)

Matthijs

Koekie

 

Pieter

Sylvester

Hij Doet ’t Niet

Closer To Fine (2e stem man)

Lonneke

Lenny

Louder Than Words

Closer To Fine (vrouw 1)

Ik ken hem te goed

Ivo

Huismeester Frits

Louder Than Words

Solofragment Smile

Serge

Fred (ex Lara)

 

Ruud

Technicus Coca Cola Man

Job?