Dit jaar bestaat Amersical 15 jaar en dat vonden wij een goede reden voor een feestje!

Om het derde lustrum van Amersical goed te vieren organiseerden wij op zaterdag 11 januari een reünie waarbij we alle oud-leden en mensen die direct of indirect met Amersical te maken hebben gehad in de afgelopen 15 jaar waren uitgenodigd.
Het vergde nog aardig wat speur- en denkwerk om zoveel mogelijk namen bij elkaar te verzamelen, maar het is goed gelukt. Het was dan ook een geslaagde reünie. Er zijn huidige leden van Amersical die al 10 of zelfs 13 jaar lid zijn van de vereniging en met name voor hun was het een leuk weerzien van oud-leden en er werden veel mooie herinneringen opgehaald.

Nadat zo goed als iedereen aanwezig was, volgde er een welkomstwoord van onze voorzitter, Brigitte Engels. Wat extra leuk was, was dat de drie oprichters van Amersical ook aanwezig waren en één daarvan heeft ons ook toegesproken, Wanda Dijkstra. Ze had nooit verwacht dat toen Amersical in 1999 begon dat het nu nog steeds een actieve vereniging zou zijn en dat we nu al ons 15-jarig bestaan aan het vieren zijn. Daar was ze best trots op.

Vervolgens hebben we met z’n allen een lied gezongen uit het stuk dat Amersical dit seizoen op de planken gaat zetten: #Contact@vertentie. We hebben deze avond, onder het genot van een hapje en een drankje, veel bijgepraat en het was met recht een zeer gezellige avond!

IMGP3069
IMGP3073 - kopieIMGP3061IMGP3063