Op zaterdag 30 november was het dan zover: de eerste klusdag van het seizoen 2013 – 2014.

Bij Amersical verzorgen we alles rondom de productie zelf en alle leden zijn dan ook verdeeld over de commissies PR, sponsoring, activiteiten en productie. In vier tot vijf klusdagen per seizoen verzorgen we de entourage bij de voorstelling.

Zo houdt de PR-commissie zich onder andere bezig met onze website, Facebook, Twitter en in een later stadium de flyers en posters voor de voorstelling. Deze dag hebben we gekeken naar de promotie rondom Gluren bij de Buren. Hier hebben we een flyer voor gemaakt zodat de mensen die komen kijken ook weten wie we zijn, wat we gaan doen en wanneer onze voorstellingen zijn.

De sponsorcommissie heeft zich deze dag bezig gehouden met het sponsorplan en is hier actief mee aan de slag gegaan door letterlijk de binnenstad in te gaan om Amersical meer bekendheid te geven.

De activiteitencommissie heeft zich gebogen over de activiteiten die komend seizoen plaats gaan vinden. Zo hebben we onder andere de laatste vrijdag van de maand waarop we elke keer een leuke activiteit organiseren, de nieuwjaarsborrel en het repetitieweekend.

Bij de productiecommissie hebben we bekeken wat we dit jaar nodig hebben aan attributen, decorstukken en kleding. En daarmee hoe we hier aan gaan komen en wat we wellicht zelf kunnen maken. Er zijn al een paar mooie schetsen voorbij gekomen. En sommige schetsen zijn werkelijkheid geworden. Creatievelingen hebben al verschillende “duimen” getekend, geknipt en een kleurtje gegeven.
Benieuwd naar deze “duimen”? Kom dan naar de voorstelling op 17 of 18 mei 2014.

Kortom, er is deze dag hard gewerkt door de groep. Een goede start van het klusseizoen!klussen-niet-alleen-mannenzaak