Wat is een musical zonder kostuums, decors en attributen? Juist, een incomplete musical. Na al het harde werk tijdens de klusdagen en op de repetitieavonden was het tijdens de repetitiedag op zaterdag 13 april eindelijk zo ver dat we alle kleding, rekwisieten en decorstukken in gebruik gingen nemen. En om het er allemaal mooi uit te laten zien moet er natuurlijk wel met al het materiaal geoefend worden!

De repetitiedag begon met het klaarzetten van de decors en de eerste kostuums werden alvast aangetrokken. Al tijdens het aantrekken van de kostuums was de sfeer leuk en gezellig, er werd gelachen om sommige kostuums en andere kregen grote complimenten. Als eerste toch nog even de danspasjes herhalen van de week ervoor, deze zaten nog goed is ons geheugen!

Na het dansen zijn we begonnen met het doorspelen van het hele stuk. Een ieder wist zijn of haar tekst, de juiste pasjes en ook de zang zat er goed in. De kostuumwissels waren nog wel even wennen, want sommige spelers moeten vaak van kostuum wisselen! Aan het einde van de dag zat daar echter vooruitgang in.

Al met al een geslaagde, productieve en gezellige repetitiedag! Op naar de generale repetitie op zaterdag 4 mei!