Alle beetjes helpen was de gedachte toen we afgelopen klusdag bij Hubo Amersfoort binnen liepen en hen vroegen of zij ons een percentage korting wilden aanbieden als sponsoring van ons decor. Dolblij verlieten we dan ook de winkel toen ze ons een korting van maar liefst 50% aanboden op het hele assortiment!
Een super sponsoring die ons in tijden dat ook de subsidies op de kleinkunst steeds meer opdrogen bijzonder welkom is!

Wordt ook sponsor van Amersical
Voor het behoud van onze vereniging is sponsoring noodzakelijk. Om jaarlijks rond te komen voor wat betreft de productiekosten (decor, kleding, stuk, zaalhuur etc.) is naast de contributie van onze leden een aanvulling nodig vanuit sponsoren. Geïnteresseerd in hoe je zowel privé als zakelijk ons kunt ondersteunen? Neem een kijkje op onze sponsorpagina.

Hubo Amersfoort
Hubo Amersfoort aan de Evert Meijsterweg staat voor service, specialiteiten, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Dit alles word je duidelijk aangeboden. Hubo Amersfoort is makkelijk te bereiken en tijdens openingstijden staan zij je graag met raad en daad bij. Kortom Hubo blijft het vertrouwde adres voor alle klussen. Kijk op amersfoort.hubo.nl voor meer informatie.