DSCN0740Lijkt het je erg leuk om mee te spelen aankomend seizoen, maar lukte het niet om aanwezig te zijn afgelopen maandag bij de informatieavond?  Stuur dan een mailtje naar info@amersical.nl

Afgelopen maandag vond de informatieavond plaats van Amersical. Veel bekende gezichten van afgelopen seizoen of daarvoor, maar ook weer nieuwe potentiële leden!
Na een bakje koffie en wat gesprekken werd de avond geopend door de voorzitter, Brigitte Engels. Na wat zaken te hebben besproken over Amersical, o.a. dat wij dit jaar een lustrum voorstelling gaan spelen, want we bestaan al 15 jaar! Gaf Brigitte het woord aan Susannah Iseger, de regisseur, en Hedwig van Rossum, de zangcoach. Het stuk dat dit jaar door Amersical gespeeld gaat worden heet #Contact@vertentie en is geschreven door Susannah met hulp van Hedwig. Susannah gaf een duidelijk beeld van het verhaal, en iedereen werd gelijk enthousiast en nieuwsgierig. Nadat Hedwig en Susannah zichzelf hadden voorgesteld was het tijd om in actie te komen.
In twee groepen werd er een workshop spel en een workshop zang gegeven. Tijdens de workshop zang werd het nummer Don’t Stop Believin’ van Journey ingestudeerd, voor andere is de Glee versie van dit nummer misschien meer bekend… Door de fijne energie van onze zangcoach Hedwig stond iedereen enthousiast mee te zingen!
De workshop spel was een combinatie van spel en beweging. Allereerst kreeg iedereen een opdrachtje op papier om zo je “partner” te vinden. Zo zocht iemand van 80 jaar, iemand van 5 jaar. Het was de bedoeling dit uit te beelden in je beweging, manier van praten, maar niet door te vertellen dat je 5 jaar bent! Een erg leuke oefening. Daarna nog even lekker bewegen op muziek met een onzichtbaar touwtje aan een lichaamsdeel. Ook hierbij zorgde het enthousiasme en de energie van Susannah voor een geslaagde workshop!

Na nog één keer met z’n allen het lied te hebben gezongen was er de mogelijkheid om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen. De inschrijvingen zijn binnen gekomen, en de leden horen zo snel mogelijk of zij mogen knallen in mei 2014 met #Contact@vertentie.

Lijkt het je erg leuk om mee te spelen aankomend seizoen, maar lukte het niet om aanwezig te zijn afgelopen maandag?  Stuur dan een mailtje naar info@amersical.nl
Want er is nog steeds de mogelijkheid om je in te schrijven, en/of te komen kijken bij de eerste repetitiedag 16 september a.s.
Mail gerust! Want nieuwe leden zijn meer dan welkom!

Locatie repetitieavond: Basisschool De Kubus, Spaarnestraat 2 in Amersfoort (van 19:30 uur tot 22:00 uur)

Enkele foto’s van de informatieavond: (klikken voor een groter beeld)
DSCN0726 DSCN0739 DSCN0720 DSCN0714