Stel je speelt de musical OZ! En de film Oz, The Great and Powerful komt uit, wat doe je dan?

Juist dan ga je met een aantal medespelers gezellig naar de film!

Zo gezegd, zo gedaan en na de klusdag die snel voorbij ging, hadden we met een groep spelers afgesproken bij de bioscoop. Voordat de film begon, eerst nog even spelen met de 3D-brillen en zoeken naar de juiste zaal. De film was echt mooi gemaakt en de 3D effecten waren erg aanwezig en prachtig om te ervaren. Het verhaal zelf is goed bedacht en heeft verrassende wending.

De film gaat over een vrij onbekende tovenaar met dubbele bedoelingen die door een wervelstorm terecht komt in het magische land van Oz. Er wordt hem roem en rijkdom beloofd als hij de slechte heks vermoordt. Echter zit er een addertje onder het gras en door verschillende avonturen komt hij erachter wie de echte slechte heks is. Door middel van illusie en creativiteit laat hij de inwoners van Oz geloven dat hij de grote machtige tovenaar is die hun komt redden.

Het einde zullen we hier niet verklappen voor degene die de film nog niet gezien hebben maar wel willen zien! Al met al was het een leuke avond en een geweldige film!