Tijdens een regenachtig weekend begin februari is er hard gerepeteerd voor de aankomende voorstelling. Toto heeft geoefend op zijn salsa pasjes,  Glinda kreeg er zowaar een Cupcake verslaving bij en bleek  een groot talent te hebben voor het delegeren van taken die ze liever aan Dorothy en haar kameraden overlaat en ook Blikkie blijkt in Oz een heel andere kant te hebben dan die je zou verwachten…

LipdubNaast het repeteren van ‘OZ!’ is er ook gewerkt aan een libdub op het liedje ‘Nieuwe Dag’. Een libdub is een videoclip waarin een groep mensen in één opname een liedje playbackt en ondertussen een leuke act opvoert.
Het resultaat hiervan is binnenkort te zien op onze website.

Bonte Avond
Maar een repetitie weekend is natuurlijk niet alleen keihard werken, dus is er een bonte avond geweest waarin Glinda voorlas uit haar eigen versie van Vijftig Tinten Grijs, namelijk: ‘vijftig Tinten Glinda’ en zijn er persiflages opgevoerd van de cast- en crewleden. Kortom: een top weekend waarin we een heel stuk verder zijn gekomen met de voorstelling en veel lol met elkaar gehad hebben.