Afgelopen weekend was het zover!
Amersical speelde #Contact@vertentie in Theater de Lieve Vrouw in Amersfoort.
Wat hebben we genoten met elkaar! En wat een fijn publiek.
LogoContact@vertentie

Zaterdagochtend het busje vol geladen met het decor en de rekwisieten. Om half 10 stonden we klaar in het theater. Zenders werden bevestigd door Chris Corbier (www.draadlozemicrofoonshuren.nl), daarna allemaal de haar en make-up in en inzingen. Voor je het weet is het 14:15 en staan de eerste bezoekers al voor de deuren te wachten. Een hele fijne middagvoorstelling werd er gespeeld. Na deze voorstelling was iedereen vol adrenaline en er helemaal klaar voor om ‘s avonds nog een keer te stralen op het podium.
Na een hapje te hebben gegeten was het dan ook tijd om de make-up bij te werken en je voor te bereiden op de avondvoorstelling. Nog even voordat de deuren open gaan met elkaar een feestje bouwen… en bam! Weer een zaal vol familie, vrienden, kennissen en theaterliefhebbers!
De zaterdagavondvoorstelling was één groot feest! Er werd goed gespeeld, gezongen en gedanst en het publiek reageerde leuk op alles wat er gebeurde. Na de voorstellingen de zenders weer inleveren en hop… je bed in!

Want zondag om half 12 stond iedereen weer te stuiteren in het theater. ‘s middags om half 3 werd de laatste voorstelling van #Contact@vertentie gespeeld in het theater. Het was bijna een volle zaal, en weer een heel fijn publiek! De spelers hadden de smaak goed te pakken want er werd keihard geschitterd op het podium. Helaas kwam ook aan deze voorstelling een einde. Gelukkig sloten we het voorstellingsweekend gezellig met elkaar af in Pannenkoekenhuis de Kabouterhut.

Maar #Contact@vertentie is nog niet voorbij…. want zaterdag 7 juni spelen we een verkorte versie tijdens het ZIMIHC Amateurtheaterfestival in Utrecht. Meer informatie volgt op deze website, of bekijk de website van ZIMIHC.

Voor nu nog even nagenieten van een super voorstellingsweekend!