Aansluitend op de voorstelling OZ van muziektheatergroep Amersical, doen een aantal crewleden van Amersical mee aan het eenakterfestival. Een eenakter is een toneelstuk, dat maar uit één enkele akte (of bedrijf) bestaat.

Amersical zal de eenakte ‘Geen Gehoor’ laten zien tijdens het eenakterfestival op zaterdag 25 mei.
‘Geen Gehoor’ gaat over een druk bezocht en gezellig café. Een kelner bedient, een werkster boent, de baas verdeelt de taken, aan de muur hangt een affiche van een zangeres en bezoekers komen binnen. Een absurde komedie!

‘Geen Gehoor’ is op zaterdag 25 mei in het 1e blok te zien van het eenakterfestival in het Icoon theater (Vathorst).
Het begint om 16:00 uur en een kaartje voor 1 blok koste €7,50, beide blokken €12,50.
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.icoontheater.nl/

Op donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei wordt ‘Onderstromen’ en ‘Geen Gehoor’ gespeeld in Tejaterthuis in Amersfoort om 20:30.
‘Onderstromen’ is ook een eenakter dat gespeeld wordt door enkele crewleden van Amersical.
Wat zou u doen als u op kerstavond onverwacht een vriendin tegenkwam, moederziel alleen? Zou u haar bij u thuis uitnodigen of tot op de bodem uitzoeken wat er achter zit dat ze daar alleen zit? Of zou u dag zeggen en snel naar huis gaan, naar man en kinderen?

Twee stukken met een bitter randje, het ene meer dramatisch, het andere een absurde komedie.

Donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei te zien in Tejaterthuis in Amersfoort om 20:30 uur, entree: € 12,50 koffie en 1 consumptie inbegrepen.
Reserveren kan via de website van Tejaterthuis: www.tejaterthuis.nl

En Amersicallers krijgen er nooit genoeg van! Op maandagavond 27 mei is de eenakter te zien in Tejaterthuis tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK-festival). In deze week zijn er vijf verschillende producties te zien in Tejaterthuis.
Voor meer informatie en reserveren: www.tejaterthuis.nl

Namens Carine Smit, Monique Hoogkamer, Freerk van Dijk en Roeland Kluit:
TOT DAN!

46005427