Na een fijn seizoen van Amersical hebben we dit zaterdag 15 juni afgesloten met de ALV (Algemene Leden Vergadering) en een heerlijke barbecue.
Van te voren was het nog even klussen met de partytent, maar door de nogal aanwezige wind (en zon) hebben we er toch maar voor gekozen om deze weer af te breken.

Tijdens de ALV is het afgelopen seizoen besproken met de leden. Hoe heeft iedereen het ervaren? Wat ging er goed? En wat zijn verbeterpuntjes? Met deze laatste puntjes hopen we het aankomende seizoen een super stuk neer te kunnen zetten tijdens ons lustrum jaar. Want het wordt alweer het 15de jaar van Amersical!
Ook het financiële plaatje is besproken, en ondanks de huidige bezuinigingen hebben we het gered. Voor aankomend seizoen gaan we er weer alles aan doen om het financieel weer te redden. Dus een Curtis feest komt, hopen we, weer op onze planning. Houd de website en Social Media pagina’s dus goed in de gaten.
Over Social Media gesproken, we willen dat iedereen die Amersical leuk vindt, dit ook op Facebook en Twitter doet! Dus mocht je het nog niet doen, like onze Facebook pagina (www.facebook.com/Amersical) en volg ons op Twitter (@Amersical)
Want ook in het nieuwe seizoen zullen we jullie allemaal weer op de hoogte houden van de bezigheden van Amersical!

Na het serieuze praatje was het tijd om de barbecue te laten branden en de maagjes te vullen. Onder het genot van een wijntje, colaatje of biertje werden de hamburgers en satétjes genuttigd. We hadden het weer gelukkig mee, en we hebben er weer een leuke avond van gemaakt. Met als afsluiting een spelletje Weerwolven! (voor meer informatie zie een eerder bericht over dit “favoriete-Amersicallers-spel”)
Dorien en Susannah willen wij op deze manier nogmaals bedanken voor de gastvrijheid tijdens de ALV en BBQ! Het was een geslaagde dag!

We hopen alle leden te zien tijdens de informatieavond in september, meer informatie volgt hierover. En ook nieuwe spelers zijn hier van harte welkom! Voor meer informatie over de informatieavond kan je mailen naar info@amersical.nl of houd de website en Social Media pagina’s in de gaten!